گرفتم :great:نقل قول:
البته منظور من این نبود که 50 تا شو بذارید منظور من معروف ترینا بود مثلا red hat یا federa البته نیازی نیست دیگه
Printable View
گرفتم :great:نقل قول:
البته منظور من این نبود که 50 تا شو بذارید منظور من معروف ترینا بود مثلا red hat یا federa البته نیازی نیست دیگه
لینوکس تا کامل شدن حداقل چند سالی کار دارد . این سیستم عامل تمام کاربران رو راضی نمیکنه برای اینترنت بی نقصه ولی در مولتی مدیا و گیم هنوز جا برای کار داره
بچه ها تازه شروع کردن به رای دادن ! :1. (35):نقل قول:
عرایض بهادر جان تایید می شود !نقل قول:
مثلا شما به Ubuntu 9.10 نصب می کنی و بعدش حتی واسه MP3 گوش دادن هم باید Codec نصب کنی ! یا واسه کار با Bluetooth !
بدترین قسمتش هم به نظرم نصب نرم افزارهاش هست که خیلی اعصاب خورد کنه! من 20MB دانلود کردم (از طریق Win XP ) ولی آخرش هیچ کدومشون رو ابونتو نصب نشدند :1. (27):در مقابل Apple Mac OS X رو که نصب می کنی، نرم افزار های جانبی کاملی باهاش نصب میشه. Win 7 هم تو این زمینه خیلی خوبه، مثلا کدک های H264 و Xvid رو به راحتی WMP اجرا میکنه.
هنوز انعطاف کامل رو نداره . در کنار امنیت و اینترنت باید به فکر صدا و تصویر اینام بو د
چرا شایعه پراکنی میکنید :lol:نقل قول:
تو ubuntu به ترمینال باز میکنید توش مینویسید
تمام codec ها ، جاوا ، فونتهای و ...... رو براتون نصب میکنهکد:sudo apt-get install ubuntu-restricted-extras
بعد هم راحت زندگی میکنید
برای نصب پکیجها هم فکر نمیکنم ساده تر از استفاده از نرم افزارهای آماده که با یک خط دستور یا چند کلیک بشه نصب کرد وجود داشته باشه
البته به نظرم برای استفاده از لینوکس و آپدیت بودن باید اینترنت پر سرعت داشته باشید ( adsl ) که معمولا دوستان دارن
اما چرا این کدکها داخل خود لینوکس نیست ؟
دلیلش اینه که اگر کدکها داخل یک محصول باشه شرکت عرضه کننده باید به طراح اون پول پرداخت کنه که این امر در خصوص لینوکس که مجانیه امکان پذیر نیست
با سلام
خوب به نظر من هم كه ويندوز 7 بهترين است البته اين نظر نمي تونه زياد جنبه تجربي خوبي داشته باشه .
چون من اصلا با ويستا كار نكردم (به خاطر سيستم سخت افزاري ضعيف ) كه البته فكر مي كنم خوب يكي از بديهاي ويستا هم از نظر خيلي كاربرها همينه
و در مورد لينوكس هم بايد بگم تازه دارم كار مي كنم و چون اوايل كار است قاعدتا نمي تونه منو به اندازه 7 جذب كنه و برام كمي سخت است
در مورد xp هم كه واقعا از 7 خيلي ضعيف تره .
مكينتاش رو هم كه امتحان نكردم
Google Chrome OS نباید توی رای گیری قرار می گرفت ...
ساسان جان من دسترسی ندارم تغییر تو نظر سنجی ایجاد کنم. خودت دو گزینه آخر رو حذف کن تا نظر سنجی دقیق تر بشه ! :yes:
البته نتایج این نظر سنجی در انتها خیلی رک بگم به هیچ دردی نمیخوره!:1. (7):
چون نظر افراد مبتدی و غیر حرفه ای اصلا مد نظر نیست !
بلکه کسی که از همه ی جوانب و
کسی که حداقل تجربه یکبار استفاده از اونها رو داشته باشه ،
میتونه نظر بده !:1. (38):
نه که واسه انتخابات خبرگان فقط افراد دکترا و PHT دار شرکت می کنند !نقل قول:
خواهشا حرف بدون تفکر نزنید :wink: